Još niste isplanirali ljetovanje!? YimoR i MEGA diskont šalju vas u Tursku

04 Jul 2023
405 puta

Počela je nagradna igra koju organizuju kompanija YimoR i MEGA Diskont u čijim objektima kupujemo širom Bosne i Hercegovine. Među vrijednim nagradama je sedmodnevno ljetovanje u Turskoj, koje uključuje putovanje avionom sa svim plaćenim taksama.

Na ljetovanje će otići ukupno 10 osoba. Uslov je da u periodu od 1. 7. do 15. 8., koliko igra traje, kupe proizvode brenda Classy u vrijednosti od najmanje 20KM. Račune sa ispisanim imenom i kontaktom na poleđini, kupci će ubaciti u označene kutije koje se nalaze u ukupno pedeset YimoR i MEGA Diskont marketa. A javno izvlačenje dobitnika, koje će se održati u MEGA Diskont marketu na Otoci u Sarajevu, moći će pratiti uživo na MEGA Diskont Facebook stranici već 19. 8. od 14 sati.

 Pored ljetovanja, YimoR i MEGA Diskont su osigurali više od stotinu vrijednih nagrada, među kojima su bicikli, televizori, tableti, laptop, PlayStation 5 i Classy poklon paketi.

 Classy je domaća robna marka koja se na tržištu pojavila 2003. godine. Classy svojim kupcima nudi širok asortiman kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama, a pored cijene i kvaliteta sve više doprinosi razvoju bh. privrede, te je većina proizvoda proizvedena u Bosni i Hercegovini.  Pored mlijeka i mliječnih prozivoda, tu su i tri vrste supe u kesici, smrznuto povrće, konzervirani i suhomesnati proizvodi, kreme za kuhanje, grickalice, keksi i slatkiši, proizvodi za održavanje higijene i drugo.

 Nagradna igra traje uporedo sa pripremama za otvaranje još dva nova objekta MEGA Diskonta, u Tuzli i Vogošći, a tokom ljeta kompanija YimoR u svim svojim objektima planira pokrenuti svoju već poznatu akciju MEGA Petak, koja kupcima osigurava 10% popusta na ukupnu kupovinu svakog zadnjeg petka u mjesecu, osim na cigarete i dopune.

 Novom nagradnom igrom, širenjem mreže marketa i zapošljavanjem novih radnika porodična kompanija YimoR iz Domaljevca, koja je osnovana 1989. godine potvrđuje imidž jednog od najuspješnijih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini.

ocijeni
(0 glasova)

Antena Servis

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.