TVOJ IZBOR „Mješovita srednja škola“ Tešanj

Dragi učeniče, završavaš osnovnu školu i postavljaš sebi pitanje: Koju srednju školu odabrati?

 Odluka je to koja će uveliko odrediti tvoj budući profesionalni put. Važno je da doneseš najbolju moguću odluku i upišeš Mješovitu srednju školu , Tešanj , jer odabir prave škole najbolja je investicija u budućnost.

U našoj školi postoji više obrazovnih profila , biraj smjer koji najviše odgovara tvojim sposobnostima , interesima i željama .

Ako želiš steći praktična znanja i vještine , i time postati konkurentniji na tržištu rada , naša škola je odličan izbor za tebe. Obrazovni sistem koji mi nudimo razumije i prati vještine 21. vijeka i priprema učenike za svijet izvan učionice, nudimo mogućnost obuke na najmodernijim mašinama i visokosofisticiranoj opremi.

Postali smo sinonim za uspjeh i liderstvo u obrazovanju, jer naša misija je Znanje za život , postojimo da bismo kvalitetno , stručno i na savremen način obrazovali generacije učenika iz naše sredine.

Osim znanja i vještina iz različitih oblasti, u našoj školi dobit ćeš priliku da stekneš iskustvo u onom što te interesuje i da se na taj način izgradiš kao ličnost, jer mi ostvarujemo zapažene rezultate u vannastavnim aktivnostima, državnim i međunarodnim takmičenjima. Potičemo kreativnost i inovativnost kod učenika. Iskoristi svoju priliku i postani najbolja verzija sebe.

I ove godine Mješovita srednje škola otvara svoja vrata novim generacijama i nudi atraktivna zanimanja i zvanja koja prate potrebe na tržištu rada u Bosni i Hercegovini.

Nadamo se da ćete odabrati jedno od ponuđenih zanimanja ili zvanja za sebe i na taj način donijeti najbolju odluku za svoju budućnost.

         Zvanje / zanimanje:

1.Poslovno-pravni tehničar

2.Elektrotehničar računarstva

3.Tehničar dramskog saobraćaja

4.Poljoprivredni tehničar- Fitofarmaceut

5.Tekstilni tehničar

6.Obrađivač metala rezanjem

7.Operater na CNC mašinama

8.Automehaničar

9.Obućar/Krojač

10.Trgovac

11.Frizer

12.Stolar

 

„ Najveća nada svake zemlje leži u primjernom školovanju mladih. “

 

Dragi učenici, radujemo se što ćete i vi postati jedna od uspješnih generacija Mješovite srednje škole, Tešanj.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.