Već 'zakucao' sa pjesmom 'STANI': Ko je Sara, djevojka iz Turske, koja se ne odvaja od Samira

30 Jan 2020
863 puta

Novom pjesmom „Stani“ koja je, iako je objavljena tek u srijedu, za nekoliko sati pokupila brojne pozitivne kritike slušalaca, Samir Rizvanović uspješno je počeo ovu 2020. godinu.

Rizvanović je pjesmu snimao u Beogradu. Za istu aranžman potpisuje Goran Velinov Panča, a autor muzike i teksta je već pokazani u tom poslu Damir Bečić.

Samir je odmah sa vrijednom ekipom pjesmu ekranizirao u Njemačkoj tačnije spot je sniman u Wiesbadenu i Passau. Režiju za spot ove prelijepe ljubavne priče pretvorene u pjesmu, potpisuje Bojan Janjić.


Samirov spot itekako je svojom ljepotom i atraktivnošću uljepšala Sara, djevojka iz Turske, jedan od najtraženijih tamošnjih modela.

Ovaj folk pjevač više je nego zadovoljan kako pjesmom tako i spotom. Smješkajući se kaže kako je u saradnji sa Bojanom Janjićem napravio pravu ljubavnu, filmsku priču u svega nekoliko minuta.

Svaki put kada snimim novu pjesmu mislim da se ne može bolje. Tako sam rekao i prošli put – kroz smijeh govori Samir i nastavlja:

Ali sam se prevario. „Stani“ je po mnogo čemu specifična pjesma. Nije neka nabrajalica, kako mi to pjevači imamo običaj reći. Sve ljepo što se moglo opisati riječima i stati u tri minute, nalazi se u ovoj pjesmi. U srijedu je promovirana pjesma i vjerujte za nekoliko sati spot je imao rekordnu gledanost na YouTube što me posebno raduje – više nego zadovoljan je Rizvanović.

Samir se svrstava među najtraženije folk pjevače u dijaspori. Posla, kucnut će rukom u drvo, ima sasvim dovoljno. Tražen je za gostovanja kako u diskotekama, klubovima i restoranima, tako i na brojnim privatnim zabavama širom inozemstva, ali i BiH.

(hayat.ba)

 

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.