Nenad Jezdić - zaštitno lice nove kampanje kompanije Centrum

Jedan od najpoznatijih i najpopularnijih srpskih glumaca Nenad Jezdić zaštitno je lice nove marketinške kampanje naše kompanije.

Pod sloganom „Što na umu, to u Centrumu“ proljećna kampanja za našu kompaniju ima za cilj da javnost Bosne i Hercegovine upozna sa širokim asortimanom vodećeg domaćeg lanca prodajnih centara za gradnju, opremanje i uređenje doma.

Centrum Trade je mjesto gdje možete pronaći sve za vaš dom, i to doslovno. Riječ je o najboljem snadbjevenom savremenom prodajnom tržnom centru u Republici Srpskoj sa najopremljenijim Vrtnim centrom u regionu, Pet centrom sa veterinarskom apotekom i mini zoo vrtom, Home centrom u kom možete pronaći bijelu tehniku, male kućanske aparate, rasvjetu, posuđe i tekstil.

U Centrumu su svim kupcima na raspolaganju i novi sadržaji poput Drvnog centra u kom vas čekaju stručni timovi koji će vam ponuditi usluge projektovanja najmeštaja, rezanja i kantovanja, dok su na odjelu Svijeta kupatila u ponudi usluge stručnog savjetovanja i 3D planiranja.

Upravo raznolikost asortimana, prisutnost svjetskih brendova u Centrumovim objektima i najveća domaća ponuda na jednom mjestu, dio su igrane priče Centrumove nove proljećne kampanje “Što na umu, to u Centrumu”, čiju ekrenizaciju ćemo premijerno gledati u prvim aprilskim danima na programima najgledanijih tv stanica u BiH.

Osim Nenada Jezdića, u novoj igranoj tv reklami za Centrum gledaćemo i legendu srpskog glumišta Vlastimira Velisavljevića, a u ovoj duhovitoj priči o jednoj zanimljivoj i šarmantnoj porodici u ulozi glumaca gledaćemo i Miljku Brđanin, Radenku Ševa, Aleksandra Stojkovića a tu su i djeca - talentovani glumci iz GP Jazavac: Nina Unčanin, Arian Sarajlić i Aleksandar Jelić.

Kreativnu kampanju i tv reklamu za Centrum potpisuju marketinška agencija Support marketing centar iz Banja Luke i producentska kuća Biberche iz Beograda, a režiju za TV reklamu koja pratiti ovu kampanju, potpisuje Dejan Zečević, filmski reditelj najlgedanijih srpskih filmova „Mala noćna muzika”, „Paket aranžman”, „Dečak iz Junkovca”, „Kupi mi Eliota”, „TT sindrom”, „Četvrti čovek”, „Neprijatelj”, „Procep” kao i najnovijih „Izgrednika”, gdje svaki njegov film predstavlja nešto novo u domaćoj kinematografiji. Dejan Zečević režirao je i brojne TV serije među kojima su: „Vojna akademija”, „Urgentni centar”, „Sinđelići”, „Košarkaši”, „Čizmaši”.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.