Addiko Red Wednesday – Podignite kredit i na poklon dobijate do 500 KM

Addiko Red Wednesday – Podignite kredit i na poklon dobijate do 500 KM


Addiko banka u srijedu, 13.03., organizuje drugu ovogodišnju Red Wednesday akciju. Postojeći i novi klijenti, koji za kredit apliciraju 13.03., na poklon će dobiti do 500 KM.

„Nastavljamo sa iznenađenjima za naše postojeće, ali i nove klijente. Nastojimo im omogućiti dodatne pogodnosti u poslovanju sa nama. Jedna od tih pogodnosti je svakako Red Wednesday akcija, u okviru koje im ovaj put vraćamo dio novca", istakla je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo i dodala da Addiko banka u Bosni i Hercegovini već četvrti put organizuje ovu jedinstvenu akciju, svaki put sa izuzetnih uspjehom i odličnim reakcijama klijenata. 

“Učešće u Addiko Red Wednesday akciji je vrlo jednostavno: svi oni koji za Addiko Blic gotovinski kredit apliciraju u srijedu, 13.03.2019. godine, a kredit im bude odobren i plasiran, dobivaju poklon na svoj tekući račun. Vrijednost poklona zavisi od iznosa odobrenih novih sredstava i može maksimalno biti do 500 KM”, naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka. 

Akcija Red Wednesday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan. I ovaj put je zahtjev za kredit moguće podnijeti u poslovnici Banke ili putem Kontakt centra (pozivom ili mailom), te putem Facebook stranice Banke „Addiko Bank BiH“.


ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.