Kompanija Almy d.o.o. Zenica svrstana među „BRZORASTUĆE KOMPANIJE“

06 Mar 2019
250 puta

U okviru projekta „Brzorastuće kompanije u Bosni i Hercegovini i regiji“,Poslovne novine su sprovelesveobuhvatnu analizu i rangiranje domaćih kompanija koje su zadovoljile kriterije brzog rasta.

Posebno bismo istakli važnost rangiranja naše kompanije u okviru ovog projekta, s obzirom na to da se nalazimo među 1.216 brzorastućih kompanija u BiH, od 32.292 onih koje su predale završneračune u 2017. godini.

Projekat je osmišljen kao identifikacija promjena na tržištu, uočavanje realnih tržišnih potencijala,te predstavljanje kompanija čiji su poslovni procesi u savršenom skladu, a samim tim i pogonskogorivo ekonomskog razvoja BiH. Cilj projekta je, između ostalog, istražiti faktore uspjeha brzorastućih kompanija u BiH kako bi te pozitivne prakse mogle poslužiti kao primjer.

Da rad trud i zalaganje svih uposlenika kompanije Almy, njenog menadžmenta, dolazi do izražaja pokazuje i ovaj izuzetan uspjeh naše kompanije, te podstrek za daljne razvijanje u svim segmentima našeg poslovanja koje će proporcionalno dovesti do novih radnih mjesta u našoj kompaniji a smanjenju nezaposlenosti u lokalnoj zajednici.

 Više informacija na link-u: https://poslovnenovine.ba/brzorastuce/

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.