Novo: Na tržištu Tops sa jabukom i cimetom

20 Dec 2018
638 puta

Velika Kladuša, 20. decembar 2018. - Prehrambena industrija AC FOOD nedavno je na tržište plasirala novi Tops sa jabukom i cimetom. Ovaj novi proizvod jednog od najomiljenijih biskvita u Bosni i Hercegovini već se nalazi u prodaji u Bosni i Hercegovini. Veliki inostrani lanci već su pokazali interes, tako da će se Tops jabuka i cimet uskoro naći i na policama stranih marketa.

 - Tops jabuka i cimet poslastica je kojoj se teško može odoljeti. Treba naglasiti da se ne radi o aromi, već o prirodnom cimetu.  Novi zimski okus uz dobro poznatu sinergiju jabuke i cimeta, kombinacija je puna energije koja osvaja na prvi zalogaj. Za mnoge, jabuka i cimet predstavljaju idealan spoj okusa, pogotovo kada su poslastice u pitanju. Neodoljivi i prepoznatljivi zimski miris cimeta savršeno je kombiniran s voćnim okusom jabuke kako bi hladni dani bili što ugodniji . navodi se u saopćenju kompanije AC Food.

Cimet je poznat po tome što je bogat kalcijumom i željezom, a odlično se slaže sa jabukama koje su bogate vitaminom C i antioksidansima.

Nakon ananasa, jabuka i cimet je drugi po redu novi okus u posljednjih nekoliko mjeseci, a u planu su inovacije sa novim zanimljivim okusima u skladu sa očekivanjima ljubitelja ovog poznatog biskvita.      

Tops se proizvodi od 1980. godine i jedan je od najpoznatijih brendova te vrste u regiji. Tops se trenutno izvozi na tržišta Slovenije, SAD-a, Hrvatske, Iraka, Srbije, na Kosovo, zatim u Crnu Goru, Makedoniju, Sloveniju, Austriju, i u druge zemlje.  

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.