BINGO TUZLA PET GODINA ZAREDOM NAJBOLJI PRIJATELJ SOS DJEČIJIH SELA BIH

30 Apr 2018
521 puta

Već petu godinu zaredom, kao najbolji prijatelj, kompanija Bingo podržava rad SOS Dječijih sela BiH. Potpisivanjem donatorskog ugovora u vrijednosti 40.000,00 KM između Edina Ibrahimovića, izvršnog direktora za biznis operacije kompanije Bingo Tuzla i Almira Omanovića, nacionalnog direktora SOS Dječijih sela BiH ozvaničena je još jedna godina partnerstva.

Kao i proteklih godina, Bingo je najbolji prijatelj SOS porodice mame Amire, finansirajući ukupne godišnje troškove porodice sa 32.000,00 KM. Pored toga, sa dodatnih 8.000,00 KM se osigurava da još 30 djece i mladih koji odrastaju u SOS porodicama ima sve što  je neophodno u toku jedne školske godine ( školski pribor i knjige ). Bingo je istinski i povjereni prijatelj SOS Dječijih sela BiH, koji uz finansijsku podršku radu organizacije, na različite načine osigurava sretno i bezbrižno odrastanje djece, i to kroz : pozicioniranje donatorskih kućica, redovno slanje poklona djeci, kampanje u suradnji sa partnerima i kupcima, prodaju novogodišnjih čestitiki, promoviranje partnerstva i motiviranje drugih korporativnih donatora za saradnju, podršku mladima u pripremi za tržište rada.

“SOS Dječija sela su za nas posebno važna, a pažnja koju im pružamo ne ogleda se samo u finansijskoj podršci. Ukazivanje na potrebe ove djece i usmjeravanje projekata naših poslovnih partnera na SOS Dječija sela je nešto što je neizostavan dio našeg poslovanja. Raduju nas novi projekti SOS Dječijih sela, kao što je “Yes” projekat za mlade, gdje imamo priliku ukazati na potrebe tržišta rada iz perspektive realnog sektora i time pomoći mladima pri opredjeljenju ka njihovom obrazovanju i ličnom i profesionalonom usavršavanju”, rekao je Edin Ibrahimović, izvršni direktor za biznis operacije kampanje Bingo, te istakao da se u SOS Dječijem selu osjeća kao kod prijatelja, s obzirom na dugogodišnju suradnju sa istim.

“Kvalitet brige po kojem je organizacija SOS Dječija sela BiH prepoznata, dugujemo i prijateljima kakav je Bingo. Opredjeljenost na dugoročnu i nesebičnu podršku, spremnost da zajedno pravimo promjene koje će dodatno unaprijediti život i djece i mladih, otvorenost i dobronamjernost su kloučne odlike prijateljstva sa Bingom. U proteklih pet godina smo zajedno rasli i mjenjalji se – konstantno unapređujući procese u našim organizacijama, ali ono na što smo posebno ponosni je prijateljstvo koje je iz godine u godinu snažnije. Želim zahvaliti Bingu što je sve ove godine vrlo posvećen prijatelj SOS Dječijih sela BiH” istakao je Amir Omanović, nacionaloni direktor SOS Dječijih sela BiH.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: antena@jelah.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.