stanjenaputu.net - Jedinstvena mreža vozača u BiH

07 Dec 2017
1110 puta

                Ovaj proizvod formiran je da bude jednostavan i intuitivan za korištenje. Prva verzija proizvoda uopšte se nije bazirala na mnogo funkcionalnosti, već na nekim osnovnim, dovoljnim, za početak rada istog.
               Kreator proizvoda je apsolvent Fakulteta informacijskih tehnologija u Mostaru (smjer software development) Sadam Skula.


                Prvo i osnovno u web browseru na telefonu(ili računaru) kucate stanjenaputu.net.
Nakon što vam se otvori početna stranica sa listom regija u BiH odaberete regiju koja vas interesuje te uđete na komunikacijski kanal specifičan za istu jednim klikom na naziv regije.   

Nakon što ste ušli na regiju možete gledati šta drugi ljudi pišu o stanju na putu, gdje su saobraćajne nesreće, radovi na putu, kamere i patrole u toj regiji te i sami podijeliti informaciju sa ostalima.
               Pošto je web aplikacija da korisnik ne bi svaki put  kucao adresu u web browseru na početnoj stranici imaju 3 osnovna koraka kako dodati adresu na početnu stranicu uređaja.


                Udruživanje vozača u jedinstvenu mrežu u BiH moglo bi rezultirati puno manjim brojem nesreća, zastoja te frustriranosti vozača u svakodnevnom saobraćaju.

Svi smo svjesni opasnosti koju nosi saobraćaj sa sobom, tako da ovakvim proizvodom želim zajedno da izgradimo komunikaciju koja bi nam danas ili sutra pomogla da saobraćajnice učinimo malo boljim mjestom za korištenje.

 

Sadam Skula
Moševac Maglaj 74250
061-708-562
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.