A.H.

A.H.

U toku je transport najveće matice koja će biti postavljena ispred žepačke firme "Tisakomerc"... Maticu je napravila zenička firma "Femetal".

Firmi Pousorje d.o.o. Jelah potrebni:

- vozač kamiona sa kranom - 1 izvršilac

- radnik na benzinskoj pumpi - 1 izvršilac

 

Sve informacije i prijave direktno u firmi.

Ljekarska struka u Tuzlanskom kantonu (TK) pala je na koljena. Zbog lošeg odnosa Vlade TK prema doktorima medicine i stomatologije ljekari su danas počeli potpisivati otkaze ugovora o radu s otkaznim rokom.

Za potrebe novog, modernog caffe/restoran/slastičarna visoke kategorije koji se nalazi na II spratu TC Mepromex Tešanjka ušuškan u prijatnom ambijentu raspisujemo konkurs za prijem u radni odnos kandidata svih profila i zanimanja, poželjno sa radnim iskustvom.

U želji da postanemo lider u ovom dijelu Tešnja, sa prepoznatljivom uslugom i kvalitetom rada, od kandidata će se tražiti visok nivo profesionalizma, želja za učenjem, napredovanjem, stalnim usavršavanjem i poslovnom etikom, da se prilagođavaju savremenim trendovima. Pozicije za koje je otvoren konkurs su sledeće:

  1. Konobar m/ž – 10 izvršilaca

  2. Šanker m/ž – 5 izvršilaca

  3. Glavni kuhar m/ž – 5 izvršilaca

  4. Pomoćni kuhar m/ž– 5 izvršilaca

Za pozicije 1 ,2, i 3 traži se sposobnost rada na računaru, dobre organizacione sposobnosti, sposobnost za samostalno obavljanje više različitih zadataka u uslovima povećanog pritiska i sa striktnim vremenskim rokovima.

Za sve pozicije će prednost imati kandidati sa radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima.

Prijave na oglas dostaviti elektronski na e-mail adresu: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. sa obaveznom naznakom: Oglas za prijem u radni odnos (navesti poziciju za koju se prijavljujete na oglas) ili pozvati na broj telefona + 387 63 907 719.

Prijava na oglas treba da sadrži:

  1. Propratno pismo,

  2. CV ili biografiju sa detaljima o prethodnom radnom iskustvu,

  3. Kopiju stečene diplome,

  4. Svu prateću dokumentaciju kojom se mogu dokazati podaci navedeni u biografiji, ukoliko takva dokumentacija postoji (kopije: pisma preporuke, radne knjižice, potvrde o poznavanju stranih jezika i rada na računaru, potvrde o edukacijama, obukama i sl.).

Početna plata od 700 KM, osiguranje, te mogućnost napredovanja i usavršavanja.

Kandidati koji ispune uslove iz konkursa bit će pozvani na razgovor. Prijave koje nisu zadovoljile uslove iz konkursa neće se dalje razmatrati u postupku prijema, a kandidati o tome neće biti posebno obaviješteni.

Konkurs ostaje otvoren do 01.07.2018.godine.

Stranke u BiH godišnje dobiju oko 10 miliona evra sredstava iz budžeta, ali nisu dužne da objave na šta taj novac troše.

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: antena@jelah.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.