A.H.

A.H.

Forum građana Zenice organizira danas brojne sadržaje u okviru “Čimburijade”, tradicionalne manifestacije kojom Zeničani dočekuju proljeće.

Bosna i Hercegovina, prepoznatljiva je u svijetu po mnogočemu, ali kada spomenemo tradicinalna jela, malo ima onih koji odmah ne pomisle na ćevape.

bavještavamo domaćinstva sa podrucja općine Tešanj da će JP RAD d.d. vršiti besplatno preuzimanje i deponovanje kabastog otpada na lokaciji deponije "Bukva" Tešanj a povodom Svjetskih dana: zaštite šuma i zaštite voda.

Na osnovu ukazane  potrebe,  direktor  drustva LOCKWOOD  BH d.o.o. Tesanj,  raspisuje  oglas za radno mjesto:

l.Administrativni    radnik/radnica                              1 izvrsilac

Kandidat  mora da ispunjava  sljedece  uslove:

- zavrsena  srednj a strucna sprema

- poznavanje  rada na racunaru

- pozeljno  radno iskustvo

- poznavanje  engleskog,  njemackog  ili holandskog jezika

- posjedovanje  vozacke  dozvole  B kategorije

 

Kandidati  koji zadovoljavaju  navedene  us love mogu LICNO  dostaviti  svoju prijavu  do 05.04.2019  godine. Na adresu LOCKWOOD  BH d.o.o. Poslovna  zona Vila br.36  74260 Tesanj.

Sve informacije  se mogu dobiti na broj telefona:  032/655-802,  iIi 032/652-200.

BALKAN OPEN je internacionalni kickboxing kup koji se evo već dvanaesti put zaredom tradicionalno održava u Tešnju, u sportskoj dvoranu JU “SRC” Tešanj, u organizaciji Centra borilačkih sportova Tešanj. Turnir nalazi se na WAKO i WAKOEUROPE kalendaru takmičenja a ovogodišnji supervizor je tehnički direktor WAKO Federacije Romeo Deša.

Političke organizacije su kao živi organizmi, svakoga dana, zbog raznih razloga i motiva  pojedninci ulaze ili izlaze iz njih. To je jedan od benefita višepartijskog političkog sistema, pogotovo kod nas u Bosni i Hercegovini.

"Rotor", organizacija za razvoj turizma regije, održala je danas u Zenici radionicu "Čistiji i atraktivniji sliv rijeke Bosne kroz aktivnosti Akcione grupe".

Širom planete, od 1971.godine, 21.mart, prvi dan proljeća, obilježava se kao Svjetski dan šuma. Obilježavanje Dana šuma je svojevrsni podsjetnik na sve veću potrebu za ekološkim osvještenjem svjetske populacije o značaju ovog prirodnog resursa za opstanak čovječanstva.

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: antena@jelah.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.