Zimski raspust u biblioteci u Tešnju

JU Opća biblioteka organizirala je druženje djece tokom zimskog raspusta, čertvrtu godinu zaredom. Cilj okupljanja je približavanje knjige učenicima nižih razreda osnovnih škola.

Kroz osam dana druženja (u jednom trenutku bilo je 40-tero djece) poenta je bila na čitanju, a bilo je crtanja i drugih sadržaja koji se mogu vidjeti kroz naslove po danima:Čajanka za knjigoljupce, Čitajmo zajedno, Literastura COOL, Dan animiranog filma, Dan Bajki, Moj
omiljeni lik iz knjige (likovna radionica). Ko zna?-kviz znanja i zadnji dan druženje, prikupljanje želja djece za sadržajem za sljedeći raspust. Podijeljene su zahvalnice i proglašenji najbolji. Tako je Rijad (Kenana) Širbegović proglašen za najaktivnijeg učesnika.

Sa djecom je radila nastavnica Nermina Dizdarević, a pomagali su joj volonter Adnan Vilašević, bibliotekarke Hanka Kahrimanović i dr.Hanka Kahrimanović, Nermina Dizdarević i direktorica dr. Almina Alagić

 

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.