Održana likovna kolonija Tešanj 2019

S lijeva: Korina Gubik, Danijel Babić, Sabira Ireiz i Zoraid Mehičić S lijeva: Korina Gubik, Danijel Babić, Sabira Ireiz i Zoraid Mehičić

U organizaciji Udruženja građana Stari grad i neumornog Zoraida Mehičića ( i ako ima velikih problema sa kičmom) održana je 9. po redu likovna kolonija Tešanj 2019.

Na koloniji su učestvovala od ranije poznata lica sa jednim novim imenom. To su:Danijel Babić iz Novog Sada, Korina Gubik iz Novog Sada (učestvovala prvi put), Marija Jevtić Dajić iz Novog Sda, Milivoj Miša Dajić iz Novog Sada, Đula Šanta iz Novog Sada, Alen Džindo iz Visokog, Alija Šahinović iz Visokog , Mensud Bećar iz Visokog, Mirsada Kadribašić iz Sarajeva, Sabira Ireiz iz Tešnja i Miralem Brkić iz Tešnja.

Urađene slike su prikazane u slastičarni HD gdje je Zoraid Mehičić prisutnim umjetnicima podijelio zahvalnice (većina je ranije otputovala pa ih nema na fotografiji).

Tešanjski dnevnik/Husein Galijašević

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.