Izabrani najbolji mentori u FBiH

05 Jul 2019
327 puta

U okviru projekta “Pružanje usluga mentoring za subjekte male privrede” koji je dio regionalnog programa “Uspostavljanje i promocija mentoring usluga u zemljama Zapadnog Balkana” proveden je odabir tri najbolja mentora u FBiH za 2018/19. godinu.

Među dobitnicima priznanja za tri najbolja mentora u FBiH nalazi se prof.dr. Ismar Alagić, direktor TRA Agencije za razvoj općine Tešanj i certificirani mentor za mala i srednja preduzeća. Svi certificirani mentori u postupku odabira prezentovali su primjere pruženih usluga mentoringa tokom 2019. godine tokom ceremonije održane u Sarajevu.

Usluga mentoring za mala i srednja preduzeća je pokrila savjetovanje iz sljedećih područja: Mentoring za početnike u biznisu i zrela preduzeća, Finansijski menadžment, Proizvodni menadžment, Ljudski resursi, Marketing i Komunikacije.

Predočene prezentacije su obilovale prikazom procedura za sprovođenje mentoring usluge, te brojnim primjerima iz prakse uz predstavljanje korišenih metoda i alata u okviru mentoring podrške koja je podržana od strane Japanske agencije za međunarodnu saradnju. Tokom 2019. godine na području općine Tešanj korisnici usluge mentoring su bila preduzeća: Festa, Ascom, TRI-M i Haustor.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.