U požaru u Doboju stradao pedesetosmogodišnjak

29 Jul 2021
119 puta

Pedesetosmogodišnji Z.B., koji je rođen u Bačkoj Palanci u Srbiji, nastradao je tokom požara koji se juče iza ponoći desio u njegovom stanu u Doboju.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, sva dokumenta su u požaru izgorjela, a identitet stradalog Z.B. potvrdila je njegova sestra. 

Naime, policijskoj stanici Doboj 1, juče  oko 00,35 časova, prijavljeno je da je u Doboju u Ulici Vojvode Sinđelića, na drugom spratu zgrade izbio požar u stanu vlasništvo Z.B.

"Požar su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Doboj u 01,10 časova i tom prilikom u stanu primijetili ugljenisani ljudski leš. Na osnovu usmene naredbe dežurnog tužioca OJT u Doboju, policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj i inspektori za forenziku KTC Banjaluka izvršili su uviđaj", navode iz policije.

Dodaju da je  utvrđeno da je oko 00,35 časova iz za sada neutvrđenih razloga izbio požar u pomenutom stanu na pomenutoj lokaciji u kojem je stanovao Z.B.

Dežurni tužilac OJT Doboj je naložio da se izvrši obdukcija tijela  u prostorijama prosekture Opšte bolnice u Doboju.

"U toku je rad na utvrđivanju uzroka požara", navode iz policije.

(N.N.)

ocijeni
(0 glasova)

Antena Servis

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.