Članak je filtriran: Ponedjeljak, 16 Mart 2020
Objavljeno u Vijesti
Objavljeno u Vijesti

Vlada Zeničko-dobojskog kantona odobrila je sredstva u iznosu od 500.000 KM za potrebe zdravstvenog sistema u sprečavanju širenja korona virusa u ovom kantonu.

Objavljeno u Vijesti

Na osnovu ukazane potrebe društvo za consulting „Fine Life Group d.o.o.“ Maglaj, koja se bavi izradom ženske modne konfekcije, raspisuje konkurs za popunu sljedećeg radnog mjesta:

1.SPREMAČICA- 1 IZVRŠILAC (na pola radnog vremena)

Nije neophodno da kandidati imaju radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Tražene osobine potencijalnih kandidata su brzina, fleksibilnost, želja, volja i upornost za radom, sklonost ka timskom radu, komunikativnost. Nudimo rad u motiviranoj, harmoničnoj i poticajnoj radnoj atmosferi, također plaćamo troškove prevoza.


Prijave možete dostaviti lično u sjedište kompanije „Fine Life Group d.o.o.“ u ul.Aleja ljiljana bb, Maglaj, ili na e-mail Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..
Za sve informacije možete nas kontaktirati na broj telefona 032/618-800.
Oglas ostaje otvoren do popune radnih mjesta.

Objavljeno u Posao - Antena Servis

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.