Članak je filtriran: Srijeda, 05 Juni 2019

Nagrada za zasluge na polju književnog stvaralaštva

Objavljeno u Kultura

Koristeći pet ključnih koraka ka sigurnijoj hrani, izbjegavate više od 200 mogućih bolesti

Objavljeno u Vijesti

 „Festival kreativnosti, znanja, prijateljstva i ljubavi“ je kulturno-javna manifestacija koja je nastala na osnovu mnogobrojnih javnih manifestacija koje je „Abakus“, vrtić sa jaslicama i produženim boravkom,  održavao u toku cijele godine za 10 godina svog rada i djelovanja sa ciljem promoviranja nadarenosti i specifičnih talenata djece predškolske i školske dobi, razvijanja interesovanja i vještina koje su potrebne za javne nastupe i jačanja samopouzdanja kod djece predškolske i školske dobi.

Objavljeno u Vijesti

Donacija računarske opreme je postala redovna praksa u Partner MKF. Ovaj put Fondacija je bila u posjeti JU “Mješovita srednja škola” Gračanica. Nastavljajući tradicionalnu saradnju sa lokalnim zajednicama, školi su donirani serveri, koji će se koristiti za dodatne vježbe učenika, koji imaju naprednije informatičko znanje i žele nova teorijska i praktična znanja vezana za instalacije servera i informatičkih sistema.

Objavljeno u PROMO

Sindikalna potrošačka korpa koju je Savez samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine izračunao za mjesec maj 2019. godine iznosi 2.039,86 KM i za 34,99 KM je jeftinija od potrošačke korpe za prethodni mjesec. (dijagrami se nalaze na www.sssbih.com). Prosječna plata isplaćena u Federaciji BiH za mjesec mart 2019. iznosila je 916,00 KM (posljednji podatak objavljen od strane Federalnog zavoda za statistiku) i za 21 KM je viša od prosječne plate isplaćene u februaru 2019. godine.

Objavljeno u Ekonomija
Četvrtak, 06 Juni 2019 00:00

MASS-LIGHT: Potreban grafički dizajner

Mass-light je brend i zaštitni znak preduzeća  Saša-trade doo Doboj, koji je lider u proizvodnji i prodaji rasvjetnih tijela u BiH i široj regiji. U našem prodajnom asortimanu se nalazi LED i klasična rasvjeta za kućnu i industrijsku  upotrebu, te kompletan vrtni program rasvjete, kao i širok asortiman drugih električnih prozvoda. Imamo preko 50 zaposlenih, a opslužujemo preko 300 kupaca u BiH i široj regiji.

Zbog potreba širenja poslovanja i usavršavanja naših poslovnih rezultata, raspisujemo oglas za prijem u radni odnos:

 

GRAFIČKI DIZAJNER U SEKTORU MARKETINGA – 1 izvršilac (m/ž)

 

Mjesto rada: Doboj, Pločnik bb

 

Akademske kvalifikacije: Poželjno je da kandidat ima završen dodiplomski studij iz oblasti grafičkog  dizajna, ili srodnih oblasti.

 

Opis posla: Grafički dizajner je osoba zadužena za idejno kreiranje i grafičko oblikovanje različitih medija kao što su web stranica, marketing kampanje, vizit kartice, brošure, bilbordi, novine i drugi marketing materijal. Najvažniji zadatak je rad na razvijanju brenda.

 

 

Uslovi:

  • Potpuno poznavanje rada na računaru (Windows sistemi, MS Office paket, Internet).
  • Aktivno poznavanje i korištenje programa za grafički dizajn: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign, Adobe Flash, Adobe Dreamwiever, Corel Draw, 3D max – modeling, Catia – modeling, KeyShot GIMP, Web platforme Jomla i Wordpress
  • Podrazumijeva se poznavanje jednog stranog jezika, na esencijalnoj osnovi.
  • Iskustvo u poslovima web dizajna. 
  • Vozačka dozvola B kategorije.
  • Poželjne osobine su : smisao za dizajn i estetiku, komunikativnost, timski rad, fleksibilnost, proaktivnost i visoka motivisanost te kao kao najvažnije želja i motivisanost za razvijanje brenda.

 Nudimo:

  • Stalni radni odnos,
  • Obuka i usavršavanje,
  • Rad u mladom i stučnom timu,
  • Mogućnost za razvoj karijere.

Više informacija o nama potražite na www.mass-light.com .

CV , motivaciono pismo i portfolio ukoliko ga posjedujete, šaljite na mail adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Objavljeno u Posao - Antena Servis

Na osnovu  ukazane   potrebe   društvo   za consulting   "Fine  Life  Group   d.o.o."  Maglaj, koja   se bavi  izradom   zenske  modne  konfekcije,   raspisuje   konkurs   za popunu   sljedećih radnih    mjesta:

 

l. ŠIVAČ  TEKSTILA -1O  izvršilaca

2. KROJAČI - 4  izvršioca

 

 

Nije  neophodno    da kandidati    imaju  tekstilnu   školu  i radno   iskustvo,   jer  nudimo   obuku   i stalnu    edukaciju     zaposlenih.     Tražene     osobine    potencijalnih      kandidata      su   brzina, fleksibilnost,      zelja,     volja     i    upornost      za    radom,      sklonost      ka    timskom      radu, komunikativnost.     

Nudimo  rad  u motiviranoj,    harmoničnoj    i poticajnoj    radnoj   atmosferi.

 

Prijave   mozete  dostaviti   lično  u sjediste  kompanije    "Fine  Life  Group   d.o.o."  u ul.Aleja ljiljana   bb,  Maglaj,   ill na e-mail Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Za sve informacije  možete  nas kontaktirati  na broj telefona  032/618-800. Oglas ostaje otvoren  do popune  radnih mjesta.

Objavljeno u Posao - Antena Servis

Društveni centar Dobropolje-Mekiš u saradnji sa Crvenim križom Tešanj i Transfuzijom Opće bolnice Tešanj, organizuje akciju „Dobrovoljnog davanja krvi“ u prostorijama Mjesne zajednice Dobropolje-Mekiš ( Društveni centar), dana 11.06.2019.godine, s početkom od 9h.

Objavljeno u Vijesti
Četvrtak, 06 Juni 2019 00:00

Izvještaj CZ za 06.06.2019.godine

Izvještaj po skraćenoj listi pitanja.

Objavljeno u Servisne Informacije

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.