Članak je filtriran: Ponedjeljak, 10 Juni 2019

Maglaj se već 48 godina ponosi Internacionalnom kulturnom manifestacijom "Studentsko ljeto", koja je najprije bila ideja tadašnjih maglajskih studenata i ostale omladine koja je odlučila da maglajska ljeta pretvori u festivale sunca, sporta, ljubavi i pjesme.

Objavljeno u Maglaj
Utorak, 11 Juni 2019 00:00

MANN HUMMEL: Potreban knjigovođa

Kao svjetski eksperti u filtraciji, MANN+HUMMEL razvija rješenja za vozila, industrijske aplikacije, čist zrak i održivo korištenje vode.Putem kulture otvorene komunikacije i timskog rada, kontinuirano radimo na ostvarenju naše vizije lidera u filtraciji. Postanite dio tima kao

Oglas – Finansijski knjigovođa(m/ž)

na našoj lokaciji u Tešnju.

 

VAŠE ODGOVORNOSTI:

 • Obrada, knjiženjei kontrola svih poslovnih procesa (glavna knjiga, pomoćna knjiga stalnih sredstava, pomoćna knjiga radnika, pomoćna knjiga novčanih sredstava itd.)
 • Priprema finansijskih izvještaja
 • Rad sa eksternim auditorom i inspekcijama
 • Praćenje zakonskih propisa

 

VAŠ profil:

 • VSS, ekonomski fakultet (smjer računovodstvo i finansije)
 • Radno iskustvo na istimili sličnim poslovima
 • Odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
 • Poznavanje rada na računaru MS Office (naročito Excel), poznavanje rada u SAP program je prednost
 • Samostalan i proaktivan rad

 

NUDIMO VAM:

 • Ugovor o radu na određeno vrijeme do 12 mjeseci uz probni rad od 3 mjeseca i mogućnost produženja na neodređeno vrijeme
 • Ovaj oglas važi 15 dana, odnosno od 11.06.2019.do25.06.2019. godine

 

Imate ideje, želite da preuzmete odgovornost i nešto postignete? Onda su Vam naša vrata otvorena.  U MANN+HUMMEL-u ne samo da ćete biti u mogućnosti da steknete radon iskustvo, također možete  dobiti priliku da postanete aktivno uključeni i dostignete svoj pravi potencijal. Izazov prihvaćen!

 

Sve prijave sa naznakom “za oglasFinansijski knjigovođa“ dostaviti na protokol MANN+HUMMEL BA d.d. Tešanj,

e-mail na adresu:Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili poštom na adresu lokacije u Tešnju.

 

Kao prijavu na oglas dostaviti biografiju (CV), dokaz o ispunjavanju gore navedenih uslova, diplomu o završenoj školi i popratno pismo. Nepotpune, neuredne i neblagovremene prijave ili prijave koje ne ispunjavaju postavljene uslove neće se uzimati u razmatranje!

 

 

 

 

 

 

Objavljeno u Servisne Informacije

Na osnovu ukazane potrebe, firma "Inžinjering 1 Jelah" raspisuje konkurs za prijem u radni odnos na slijedeće radno mjesto:

1. Operater beton pumpe 2 izvršioca

Potrebno je da kandidati imaju C i E kategoriju. Početna plata fiksno 1500 KM.

Prijave se mogu izvršiti u sjedištu firme ili na brojeve telefona: 032 667 140; 062 343 189

Konkurs ostaje otvoren do popunjavanja radnih mjesta.

Objavljeno u Posao - Antena Servis

Ministar za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Mirnes Bašić održao je sastanak sa predstavnicima Udruženja poljoprivrednika Zeničko-dobojskog kantona, na kojem se razgovaralo o ovogodišnjem programu podsticaja proizvodnji maline i kupine u kojoj je ovaj kanton lider u FBiH.

Objavljeno u Vijesti

Pored izlagačkog dijela, sajam obiluje i brojnim tematskim popratnim sadržajima, tj. konferencijama. Odmah poslije svečane ceremonije otvorenja i obilaska sajma, biti održan panel na temu “Regionalna privredna saradnja” na kojem će učestvovati Denis Zvizdić predsjedavajući VM, Rasim Ljajić ministar trgovine Srbije, Svetlana Cenić, regionalna nevladina organizacija Biznis Plus, te predstavnici Vlade Makedonije i CG.

Objavljeno u Muzika
Utorak, 11 Juni 2019 00:00

Izvještaj CZ za 11.06.2019.godine

Izvještaj po skraćenoj listi pitanja.

Objavljeno u Servisne Informacije

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.