Članak je filtriran: Četvrtak, 07 Februar 2019

U sklopu projekta Jačanje uloge mjesnih zajednica, koji je ušao u sam završetak prve faze, raspisan je javni poziv za projekte jedinica lokalne samouprave. Poštujući propisane procedure i metodologiju od strane UNDP BiH održan je Forum građana i predstavnika partnerskih i nepartnerskih mjesnih zajednica.

Objavljeno u Vijesti
Petak, 08 Februar 2019 00:00

USORA: Radionice "Digitalni građanin"

Uskoro radionice za naše Usorane i korisnike knjižnice "Digitalni građanin". Sa projektom nas je upoznala ravnateljica JU Opća knjižnica Usora, Daliborka Matosević

Objavljeno u Usora

Klub Bošnjaka u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) održao je danas sjednicu, na kojoj su bošnjački zastupnici nove skupštinske većine iz SDA, A-SDA i SBiH izabrali novog predsjednika Seada Zaimovića (SDA) i zamjenika predsjednika Kluba Omera Škalju, koji je nezavisni zastupnik.

Objavljeno u Vijesti

Na posljednjoj sjednici općinskog vijeća Zavidovići jednoglasno je usvojen zaključak čiji je cilj pokretanje procedure za bolje finansiranje prevoza učenika u srednje škole.

Objavljeno u Zavidovići

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.